Не е изгорял. Счупен е.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Колеги имам един проблем,вчера се опитвах да си направя телефона,та купих си един ваучер от глобул и го мушках как ли не но не тръгна пущината,та набрах нещо пише ЕМЕРГАНСА или нещо такова.И след това ицс-то спря да се изключва когато извадя ключа и съответно когато паля да излиза емблемата на колата с натписът там.Някои имал ли е подобен проблем?alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hpsigpic CRASH
145 1.6 16v TS 99
166 2.4 JTD 150(hp)
Comment
-
поигралсидостасица-аследкоетосинабралспешниятелефонсиреч112следкоетот алносигопобъркал.
Ако си разбрал нещо от това което съм написал..,изключи акумулатора поне за половин час и опитай пак.Все пак това е система на близо 10 години и не понася ръчкане все едно си на едноръкия бандит.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Колеги, на алфата излезе един проблем!! Значи не светят стрелките на мигачите на таблото. Вън всичко е наред , но нямам индикация на таблото. И на аварийни не светят стрелките. Интересното е , че при десен мигач мига копчето за аварийните. Опасно ли е да се кара така или е индикация за бъдещ по-сериозен проблем?sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеКолеги, на алфата излезе един проблем!! Значи не светят стрелките на мигачите на таблото. Вън всичко е наред , но нямам индикация на таблото. И на аварийни не светят стрелките. Интересното е , че при десен мигач мига копчето за аварийните. Опасно ли е да се кара така или е индикация за бъдещ по-сериозен проблем?
Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:45.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеЗдравейте, някой който е сменявал филтър купе може ли да ми каже от къде да си го купя, но не само питата, а както е оригинално с цялото чекмедже. Алфа 166 2.4 JTD 136 к.с.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеКолеги някой да има на бронята си спойлера под нея - позиция 10? На моята броня стоят само щипките - позиция 11 но не държат нищо. Стоят навити в нея и си мисля, че някога е имала такъв спойлер.
Имах на 145-та и го махнах с голямо удоволствие след като свалих бронята няколко пъти по легнали полицай и подобни.1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)
Comment
Comment